RUTES GUIADES

RG1 – Volcà del Croscat, la Fageda d’en Jordà i com a opcional el Volcà de Santa Margarida

Ruta pel volcà del Croscat, la Fageda d’en Jordà i es pot allargar (opcional) fins el volcà de Santa Margarida.

RG2 – Ruta dels Gorgs de Santa Pau. La vila vella de Santa Pau i els Gorgs del Riu Ser

Des de la vila medieval de Santa Pau, caminarem i visitarem quatre dels gorgs més frescos de la zona: el gorg de Cagarates, el gorg de Can Cutilla, el salt de Can Batlle (passant al costat de la llegendària pedra del Diable) i el gorg Blau.

RG3 – Ruta de les tres colades de lava a Sant Joan les Fonts

Descobrirem com els volcans de l’entorn de Sant Joan les Fonts van dipositar la seva lava a l’espai del Molí Fondo i Boscarró.

RG4 – Ruta de les coves

Si us voleu considerar una mica coneixedors de l’Alta Garrotxa, és imprescindible que hagueu anat a la Cova del Bisbe. És un dels llocs més emblemàtics i especials de la comarca, i molt menys visitat del que molta gent es pensa.

RG5 – El romànic de Beuda a Besalú

Besalú és una vila i municipi de la comarca de la Garrotxa, a les comarques gironines. Com el seu origen indica, Bisuldunum era una fortalesa entre dos rius: el Fluvià al sud i el Capellades al nord.

RG6 – Ruta per l’arquitectura dels RCR

RCR Arquitectes és un estudi d’arquitectura fundat l’any 1988 a Olot per Rafael Aranda, Carme Pigem i Ramon Vilalta. La firma destaca pel seu estil essencial, que encaixa formes geomètriques amb la naturalesa o patrimoni originaris, i pels seus processos constructius artesanals.